#

Danstherapie

Iedereen is welkom bij een danstherapie sessie. Danstherapie werkt direct op je gevoel. De bewegingen, de muziek en de medidatie momenten in een sessie helpen je om (weer) dichter bij jezelf te komen. Het is een non verbale therapie die direct op je gevoelsleven werkt en is voor iedereen toegankelijk. Danservaring is niet nodig, het gaat er om dat je in beweging komt. Tijdens een groepssessie van anderhalf uur worden verschillende thema's behandeld. Je werkt aan je diepste verlangens en kracht, waarbij je denkleven even wordt uitgeschakeld.

Danstherapie sessies worden momenteel gegeven in workshop vorm in Groepsverband. Heb je belangstelling, neem dan gerust contact op en meld je aan als geintereseerde. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn. Je danst op sokken of blote voeten en in kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen.

Tarieven:
Kosten voor een reeks van zeven sessies bedragen € 245,-
Kosten voor een individuele sessie bedragen € 75,- per sessie TrijDans, Danstherapie

  • #

  • Danstherapie op aanvraag:

Danstherapie wordt gegeven op aanvraag of in de vorm van een workshop. Houdt de website en de sociale media in de gaten wanneer er een danstherapie sessie bij jou in de buurt is. Een aanvraag kan via de mail of telefonisch.