#

Kleur je leven met dans!

TrijDans is voor iedereen die van dansen houdt, of dansen wil inzetten voor een betere levenskwaliteit. Zo kun je bij ons terecht wanneer je Jazz/Modern danslessen wilt volgen, maar ook wanneer je parkinson een niet aangeboren hersenletsel hebt, chronische pijn ervaart of dans wilt in zetten omdat je vast loopt in je leven. Kijk voor meer informatie bij Dans op Recept, Danstherapie of Reguliere lessen. Er zijn al een aantal vaste wekelijkse danslessen waarbij je kunt aansluiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

#

Dans op Recept

Dans op Recept is voor iedereen die een chronische ziekte heeft maar wel wil dansen! TrijDans biedt momenteel danslessen aan voor mensen met Parkinson, CVA, NAH en chronische pijn. Wekelijks zijn er danslessen waar aan je kan deelnemen. Ook ben je van harte welkom bij onze workshops.

Dans op Recept, Trijdans

#

Danstherapie

Danstherapie kan jou helpen bij de volgende dingen: meer bewustwording - wanneer praten niet voldoende is - wanneer medicijnen niet voldoende zijn - te ontdekken wat jouw passie is - in beweging komen - connecten met jezelf en iemand anders - minder te piekeren en je levenskwaliteit verbeteren

Danstherapie, Trijdans

#

Reguliere Lessen

TrijDans biedt Jazz/Modern danslessen en Flowlessen aan vanaf 18 jaar. In de dansles wordt gewerkt aan choreografie├źn en voorstellingen op muziek uit alle tijden. Flow lessen kun je volgen om je lijf krachtig, soepel en in balans te houden, door middel van yoga, tai chi en meditatie. Een workshop op locatie is mogelijk!

Reguliere Lessen, Trijdans
  • #

  • Rooster:

De wekelijkse jazz/modern danslessen worden op dinsdag avond in Gorredijk gehouden. Dans op recept is op maandagochtend/middag in Heerenveen en op donderdagochtend/middag in Dokkum. Kijk in het rooster bij welke dansles jij wilt aanschuiven en kom een gratis proefles volgen. TrijDans kan ook op locatie komen, informeer gerust naar de mogelijkheden.